Helix Kapitals portföljbolag Lucky Bowl förvärvar fem bowlinganläggningar från Bowling 1

Lucky Bowl, Norges ledande aktör inom eatertainment, stärker sin position ytterligare genom förvärv av fem bowlinganläggningar från Bowling 1.

Lucky Bowl är Norges ledande aktör inom eatertainment med totalt 19 enheter, varav två i Sverige. Genom förvärvet av Bowling 1-anläggningarna så stärker bolaget framförallt sin position i östra Norge (Jessheim, Moss, Hamar och Strømmen) samt etablerar närvaro i Trondheim. Ur ett geografiskt perspektiv så kompletterar förvärven det befintliga beståndet väl och innebär att bolaget befäster sin ledande position i Norge. Totalt har kedjan nu 24 enheter från Kristiansand i syd till Trondheim i norr och en omsättning på över 200 mkr.

För ytterligare frågor, vänligen kontakta:

Stine Knarrum, Lucky Bowl

Tel.: +47 93 022 977

Email: stine@luckybowl.no

Om Lucky Bowl

Lucky Bowl är Norges ledande operatör inom eatertainment med fokus på bowling och är verksamma i både Norge och Sverige.

Om Helix Kapital

Helix Kapital är ett svenskt tillväxtorienterat investeringsbolag som investerar i mindre onoterade nordiska bolag. Helix söker verksamheter med bevisade och lönsamma affärsmodeller i branscher som stöds av långsiktiga tillväxttrender.