Member 24 får ny huvudägare

Helix Kapital går in som ny huvudägare i Member 24, en gymkedja med 12 dygnet runt-öppna anläggningar i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Grundare och ledning kommer tillsammans med Helix Kapital att accelerera bolagets expansion.

Member 24 öppnade sin första gymanläggning i Västerås 2010 med en vision att skapa en dygnet runt-öppen gymkedja med unik profil. Bolaget har sedan start haft en stark tillväxt och driver idag 12 gymanläggningar i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Alla gymanläggningar är centralt positionerade inom respektive region med inspirerande inredning och högkvalitativ utrustning.

”Lågprissegmentet inom fitness- och gymbranschen växer snabbare än övriga marknaden och vi har sedan start varit med och drivit denna tillväxt genom att erbjuda unika och högkvalitativa gym till en låg kostnad. Med Helix Kapital som strategisk partner ser vi stora möjligheter att fortsätta vår tillväxtresa genom att ta marknadsandelar på såväl nuvarande som nya geografiska marknader” säger Roger Baburin, grundare och VD för Member 24.

Villkoren för affären offentliggörs inte.