Member 24 acquires eight gyms

Member 24 establishes itself in Gävle, Sandviken, Söderhamn and Falun through the acquisition of Zen Zen and Everytime Fitness.

Member 24 expanderar till Gävle med omnejd och etablerar därmed sitt fjärde kluster. Sedan start år 2010 har Member 24 etablerat ett dussin gym i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Med förvärven av Zen Zen och Everytime Fitness utökar Member 24 sin närvaro till Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun.

”Vi letar ständigt nya lokaler och förvärv och är inne i en expansiv fas tillsammans med vår huvudägare Helix Kapital. Vi har under flera års tid finslipat vårt koncept och hittat en bra modell som vi tror kommer att attrahera träningsintresserade på de nya orterna. Genom att förvärva både Zen Zen och Everytime Fitness har vi en bra grund till att skapa en riktigt bra mix av Member 24 gym. Vi kommer att anpassa lokaler, innehåll samt vårt erbjudande till kunderna successivt.” säger Roger Baburin, grundare och VD för Member 24.

Villkoren för affären offentliggörs inte.

About Member 24:
Member 24 is a low-cost gym chain with a unique profile that offers high-quality gyms at a low cost 24 hours a day. See www.member24.se for more information.

About Zen Zen:
Zen Zen is a gym in central Gävle with a focus on group training.

About Everytime Fitness:
Everytime Fitness is a low-cost gym chain with accessible gyms open around the clock. The gyms are located in Gävle, Sandviken, Söderhamn and Falun.