Helix Kapital invests in Member 24

Helix Kapital joins Member 24, a gym chain with 12 24-hour facilities in Västerås, Eskilstuna and Stockholm, as a new majority owner. Together with Helix Kapital, the founders and management will accelerate the company's expansion.

Member 24 öppnade sin första gymanläggning i Västerås 2010 med en vision att skapa en dygnet runt-öppen gymkedja med unik profil. Bolaget har sedan start haft en stark tillväxt och driver idag 12 gymanläggningar i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Alla gymanläggningar är centralt positionerade inom respektive region med inspirerande inredning och högkvalitativ utrustning.

”Lågprissegmentet inom fitness- och gymbranschen växer snabbare än övriga marknaden och vi har sedan start varit med och drivit denna tillväxt genom att erbjuda unika och högkvalitativa gym till en låg kostnad. Med Helix Kapital som strategisk partner ser vi stora möjligheter att fortsätta vår tillväxtresa genom att ta marknadsandelar på såväl nuvarande som nya geografiska marknader” säger Roger Baburin, grundare och VD för Member 24.

Financial terms of the transaction are not disclosed.

Contact information:

Helix Kapital:
Stefan Lambert, Partner

Member 24:
Roger Baburin, CEO

About Helix Kapital:

Helix är ett svenskt tillväxtorienterat investeringsbolag som investerar i onoterade mindre bolag med huvudfokus på Sverige. Helix Kapital söker verksamheter med bevisade och lönsamma affärsmodeller, oberoende av bransch. Se www.helixkapital.se för ytterligare information.

About Member 24:

Member 24 är en gymkedja i lågprissegmentet med en unik profil som erbjuder högkvalitativa gym till en låg kostnad 24 timmar om dygnet. Se www.member24.se för ytterligare information.