Member 24 förvärvar åtta gym

Member 24 etablerar sig i Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun genom förvärv av Zen Zen och Everytime Fitness.

Member 24 expanderar till Gävle med omnejd och etablerar därmed sitt fjärde kluster. Sedan start år 2010 har Member 24 etablerat ett dussin gym i Västerås, Eskilstuna och Stockholm. Med förvärven av Zen Zen och Everytime Fitness utökar Member 24 sin närvaro till Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun.

”Vi letar ständigt nya lokaler och förvärv och är inne i en expansiv fas tillsammans med vår huvudägare Helix Kapital. Vi har under flera års tid finslipat vårt koncept och hittat en bra modell som vi tror kommer att attrahera träningsintresserade på de nya orterna. Genom att förvärva både Zen Zen och Everytime Fitness har vi en bra grund till att skapa en riktigt bra mix av Member 24 gym. Vi kommer att anpassa lokaler, innehåll samt vårt erbjudande till kunderna successivt.” säger Roger Baburin, grundare och VD för Member 24.

Villkoren för affären offentliggörs inte.

Om Member 24:
Member 24 är en gymkedja i lågprissegmentet med en unik profil som erbjuder högkvalitativa gym till en låg kostnad 24 timmar om dygnet. Se www.member24.se för ytterligare information.

Om Zen Zen:
Zen Zen är ett gym i centrala Gävle med fokus på gruppträning.

Om Everytime Fitness:
Everytime Fitness är en gymkedja i lågprissegmentet med lättillgängliga gym som är öppet dygnet runt. Gymanläggningarna är belägna i Gävle, Sandviken, Söderhamn och Falun.